18 [NOV 19] MONDEN Buzau
Luni, 18 noiembrie 2019

S-a măritat și vrea trei fetițe

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3490 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cântăreața Diana Ioniţă are o relaţie atât de frumoasă cu micuţii de care se ocupă la canto că se gândește și la moștenitorii săi, mai ales că abia s-a măritat. 

Buzoianca a povestit unei publicații din online că iubeşte copiii şi îşi doreşte să devină mămică, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând, ci este decisă să mai aştepte ceva timp. Chiar dacă vrea să aibă trei fetiţe, Diana Ioniţă spune că mai aşteaptă, mai ales că anul viitor va avea loc cel mai frumos eveniment din viaţa ei, adica nunta propriu-zisă. 

"Cred că împlinirea supremă pentru mine va fi atunci când în portretul de familie, pe lângă soț și părinți, vor apărea și 3 minunății cu zâmbetul larg pe faţă și codițe împletite. Recunosc, îmi doresc 3 fetițe, dar orice ar fi dacă sunt sănătoşi nu pot decât să mă bucur! Nu există momentul potrivit! Cel mai potrivit este atunci când consideră Bunul Dumnezeu. Acum suntem preocupați cu pregătirile pentru nunta religioasă după care, cu siguranță, vom schimba și statutul din proaspăt căsătoriți în viitori părinți.", a explicat Diana Ioniţă.Etichete: fetițe |  măritat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU