18 [OCT 19] MONDEN Buzau
Vineri, 18 octombrie 2019

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3584 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Oamenii nu sunt de vânzare! 

Este un mesaj direct și de conștentizare asupra unui fenomen care cunoaște o amploare periculoasă.  Milioane de oameni trăiesc în captivitate. Traficul de persoane umane a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri ilegale și un număr mare de tinere din România ajung pradă unei astfel de acțiuni. 

O melodie, un flashmob și o acțiune în care se implică direct Ruslan Lazarin au reprezentat punctele de discuție din matinalul Focus FM. Invitat în studioul de radio, Ruslan Lazarin a vorbit despre toate acestea și a tras un semnal de alarmă asupra acestui mod în care pot cădea pradă adolescentele din țara noastră. 

Traficul da persoane se întâmplă peste tot în jurul tău. Oamenii stau prea confortabil și se gândesc că nu li se poate întâmpla lor sau celor dragi ai lor vreodată. Dar adevărul e că această industrie diabolică nu are scrupule. Noi suntem responsabili să eradicăm această afacere malefică și să luptăm pentru libertate. Prin educarea noii generații, prin aducerea la cunoștință că asistă acest risc, prin ajutorarea victimelor salvate, prin faptul că ne pasă, noi putem schimba viitorul.


Etichete: Lazarin |  Oamenii |  Ruslan |  vânzare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU