11 [DEC 18] MONDEN Buzau
Marţi, 11 decembrie 2018

Ruslan Lazarin, la Focus Fm cu noul album

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1763 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Luni, Ruslan Lazarin a adus în premieră la Focus Fm cel mai nou album al său. Încălzește-mi iarna este cântecul auzit în exclusivitate la stația noastră de radio și dă titlul acestui album, care vine ca un cadou în preajma sărbătorilor pentru românii care iubesc colinda autentică. 

Scoală gazdăSteaua sus răsare sau Ia sculați voi sunt câteva din piesele pe care artistul le-a personalizat alături de profesioniști din domeniu și le dedică tuturor iubitorilor de frumos. Pentru Încălzește-mi iarna, Ruslan Lazarin a lucrat la Chișinău cu Sandu Gorgos la aranjament muzical și versurile sunt realizate de tânăra Alina Dabija.

Oficial, albumul este lansat într-un concert mare duminica aceasta, pe 16 decembrie, de la ora 20.00, în sala Teatrului Municipal Focșani. Un show live, cu surprize și invitați speciali îi așteaptă pe cei care își pot achiziționa zilele acestea ultimele bilete disponibile. 

Focus Fm își trimte fanii la concertul lui Ruslan Lazarin! În fiecare matinal din săptămana aceasta este oferită o invitație pentru două persoane. Detaliile în timpul programului de la radio.


Etichete: album |  Focus |  Lazarin |  Ruslan
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU