21 [SEP 18] MONDEN Buzau
Vineri, 21 septembrie 2018

PREMIERĂ: Ruslan Lazarin dă tonul toamnei

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 3432 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Ruslan Lazarin și-a lansat în această dimineață, în premieră, piesa nouă înclusă pe albumul Similare. Dorul fără nume va fi hitul toamnei, la Focus Fm Regional.

Spunem că fiecare anotimp are frumuseţea lui. Toamna are însă partea ei unică şi frumuseţea pe care o regăsim cântată în cel mai nou cântec lansat de cel mai iubit focșănean, Ruslan Lazarin. Cu fiecare an ce-l adăugăm la viaţa noastră, trăim experienţe inedite, parcă tot mai frumoase, mereu aducând ceva nou, ceva unic și pornind de la această idee, artistul a gândit nouă melodie, orchestrată de Sandu Gorgos, pe versurile Alinei Dabija. În curând își va serba ziua de naștere, așa că vârsta de 40 de ani este una care a aprins ceva în mintea sa și a vrut să aibă pe albumul Similare și o piesă pentru toți cei care împlinesc frumoși ani. 

Cu adevărat această toamnă ne umple de bucurie şi frumuseţe, prin cântecele sale, difuzate de Focus Fm. Ruslan Lazarin, prin piesa Dorul fără nume ne bucură sufletele prin cel mai frumos spectacol de cuvinte. 

La un an de la lansarea albumului Similare, Ruslan pregătește lansarea unui nou album, de colinde, lansare făcută ca la carte și despre care va vorbi în curând, în exclusivitate, la Focus Fm. 


Etichete: Lazarin |  PREMIERĂ |  Ruslan |  toamnei |  tonul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU