17 [FEB 16] MONDEN Buzau
Miercuri, 17 februarie 2016

PREMIERĂ Concert NEMURITORII la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 4620 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În acest weekend, Focus FM pregăteşte ascultătorilor săi un concert de succes al trupei Nemuritorii. Cel mai bun grup muzical din Buzău, se aude de la ora 17, timp de un ceas pe calea undelor.


Postul de radio Focus Fm, lansează o nouă provocare pentru amatorii de muzică bună românească şi de distracţie. Începând din acest weekend, va prezenta concerte ale artiştilor de top. Sâmbătă 20 februarie, în reluare duminică, de la ora 17, trupa Nemuritorii va încălzi casele românilor cu un spectacol cu cântece de succes şi poezii în compoziţia profesorului Constantin Ungureanu.


Cei trei haiduci, îşi cântă muzica de ani buni în toate colţurile ţării, iar succesul lor a depăşit şi graniţele. Sunt an de an bine primiţi la Chişinau şi au cântat pentru români din numeroase comunităţi. Trupa abordează un repertoriu cu tematică socială într-o varietate de ritmuri şi îi invită la dans pe cei care îi ascultă. 


Focus Fm poate fi recepţionat online pe www.focusfm.ro, dar şi pe frecvenţele 93.8 FM Buzău, 104.7 Rm. Sărat şi 97.0 Vrancea. Zi de zi, muzica artiştilor de soi ai anilor '60 - '90, se aude din zori şi până în noapte. Focus FM este un radio popular care promovează muzica românească adevărată.
Etichete: Concert |  Focus |  NEMURITORII |  PREMIERĂ
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU