04 [SEP 18] MONDEN Buzau
Marţi, 04 septembrie 2018

Piesa vedetă de la Cerbul de Aur se aude la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2160 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Piesa Monicăi Anghel, ce se aude la Focus FM, a fost cântată de patru concurenți străini la Cerbul de Aur. Lansată în urmă cu 22 de ani, melodia „Dau viața mea pentru o iubire” a creat isterie la ediția actuală a festivalului din Brașov.

Chiar și după 22 de ani de la lansare, piesa „Dau viața mea pentru o iubire” are aceeași priză la public. Dovadă că în 2018, concurenții care s-au înscris la Festivalul Cerbul de Aur au ales să interpreteze această melodie. Piesa câștigătoare în 1996 a reușit să aducă unora un loc pe podium și să fie o rampă de lansare în industria muzicală. 

Cum Focus FM nu așteaptă ocazii speciale să ruleze cele mai bune șlagăre românești, piesa „Dau viața mea pentru o iubire” bucură ascultătorii de multă vreme. 

Acum că septembrie a venit, muzică nouă a intrat în difuzoare. Așadar, focusomanii au un nou hit de lună. Rău mă dor ochii, mă dor este în undă pe ritmuri actuale, sub semnătura lui Gheorghe Gheorghiu, duo cu Nikolaos Papadopoulos. Printre noutăți și Aurel Tămaș- Trup de vânt, Ștefan Hrușcă- Păpădia, White Mahala- Rea de bună sau Puiu Codreanu - Vreau să-ţi spun că te iubesc. 

Lista noutăților este pe pagina oficială (http://www.focusfm.ro/) și tot acolo poate fi votată piesa preferată.Etichete: Cerbul |  Focus |  Piesa |  vedetă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU