18 [SEP 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 18 septembrie 2019

Petruț Dinu, în cursa pentru bursa trupei The MOTANS

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
6 voturi 4211 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Petruț Dinu este un viitor profesor, care vrea să fie cel mai iscutit dascăl din câți există. După ce a absolvit Colegiul Național B.P Hasdeu, Petruț urmează cursurile Facultății de Filosofie din București. Este pasionat de scris și la 19 ani are trei cărți scrise. 

Este olimpic național la română, istorie, filosofie; olimpic internațional la lectură și a luat locul 1 la unul dintre cele mai importante concursuri de poezie din țară și a fost de 10 la Bacalaureat. 

S-a înscris într-un proiect interesant. Proiectul Bursa The Motans are un total de 104.000 de lei, iar în cadrul lui se pot înscrie atât studenți din România, cât și din Republica Moldova. Banii sunt pentru studenții de elită și proiectele lor. Toți cei care își doresc să obțină una dintre cele 5 burse s-au înscris deja. Câștigătorii vor fi aleși ținând cont de pasiunea lor, de rezultatele pe care le-au obținut până acum și cât sunt de convinși că educația este cheia de a reuși în viață.

Cei cinci beneficiari ai Bursei The Motans vor fi anunțați pe 20 septembrie, iar publicul are un rol important în procesul de selecție, putând vota online. Etichete: bursa |  cursa |  MOTANS |  pentru |  Petruț |  trupei
Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU