30 [SEP 16] MONDEN Buzau
Vineri, 30 septembrie 2016

Pe 3 octombrie, Focus TV lansează grila de toamnă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
8 voturi 2155 vizualizari 1 comentariu news@sansanews.ro

Din 3 octombrie, Focus TV lansează grila de programe de toamnă. În acest sezon nu vor lipsi surprizele. Staţia regională vine în întâmpinarea publicului său cu o ofertă de programe diversificată şi modernă. Este vorba despre ştiri la fel de aplicate ca şi până acum, informaţii de ultim moment, satiră, divertisment, iar vocea telespectatorului se va face auzită.


De luni, jurnalistul Doru Gheorghiade intră în direct cu telespectatorii. Focus LIVE începe la 16.30, de luni până joi şi pune în lumină problemele cetăţenilor şi le face mai evidente pentru autorităţi. Buzoienii şi vrâncenii îşi vor spune nemulţumirile şi vor pune degetul pe rană.  


Sens Direct continuă într-un nou sezon, cu subiecte în direct, din studioul Focus TV, de la ora 17, în fiecare zi de luni până miercuri.


Cătălina Jingoiu revine la Focus Tv cu Focus News, o emisiune ce va pune în discuţie, alături de invitaţii din platoul de emisie, cele mai noi şi importante subiecte ale momentului, din Buzău şi Vrancea. Este vorba despre o producţie care va arăta lucrurile aşa cum sunt ele în realitate, fără scenarii. Focus News este o emisiune interactivă, cu amănunte în exclusivitate şi detalii inedite, în fiecare joi, de la ora 17.


Toc Şou continuă în fiecare zi de luni până vineri de la 18.30, iar Dan Răspopa va fi la fel de vocal. Imediat după Toc Şou urmează Ştirile Focus TV cu Elena Petre. Toamna va aduce pentru telespectatorii fideli ai postului ştiri la fel de aplicate ca şi până acum, evenimente de ultim moment, tratate obiectiv şi profesionist.


Începutul de weekend va aduce pe sticlă cele mai interesante poveşti de viaţă, în noul sezon de MONDEN. După 5 ani de la prima emisie, Karla Luisiana Lucuţă revine cu un nou sezon în care va arăta că viaţa bate filmul. Cele mai frumoase poveşti de iubire, cele mai scandaloase divorţuri, experienţe de viaţă ce pot bate orice scenariu, toate vor intra în casele telespectatorilor vineri de la ora 20.30, dar şi sâmbătă şi duminică de la aceeaşi oră. Weekendul va aduce un program amplu de divertisment, iar Retrospectiva va aduna cele mai tari subiecte ale săptămânii care se încheie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la 19.30.


Postul Focus TV poate fi recepţionat şi în grila de programe digitale a UPC Buzău şi aduce în prim-plan producţii variate, centrate în continuare pe latura informativă.


Etichete: Focus |  grila |  lansează |  octombrie |  toamnă
Voteaza articolul: bun: 8  |  slab: 0   8

Comentarii

ION DRAGU
02 octombrie 2016
Cand ridicati semnalul in satelit sa vada si cei care nu au in grila de cablu FocusTV ?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU