17 [IUL 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 17 iulie 2019

O buzoiancă celebră a făcut infarct. Ultimele vești privind starea ei

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2036 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Cornelia Catanga, buzoiancă la origini, trece prin momente de cumpăna. Artista a suferit un infarct iar acum este pe patul de spital, unde medicii i-au implantat un stent.
”Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cântăreaţa pentru MEDIAFAX, povestind că încă nu ştie câte zile urmează să mai petreacă în spital, dar că în curând va afla.
”Soţiei mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conştientă. De dimineaţă i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înţeles că e vorba de un infarct”, a spus Aurel Pădureanu, soţul cântăreţei.

Pe de altă parte, România Tv, anunță că buzoianca ar fi orbit după ce a ajuns la spital cu stop cardio - respirator. Aceasta suferea de retinopatie oculară și potrivit medicilor, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Cornelia Catanga este cântăreaţă de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău şi este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu.  Din 1986 a susţinut turnee în străinătate (în special Israel, dar şi la Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu.
După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin şi Loredana Groza.Etichete: buzoiancă |  celebră |  făcut |  infarct |  privind |  starea |  Ultimele |  vești
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU