16 [OCT 18] MONDEN Buzau
Marţi, 16 octombrie 2018

O artistă celebră din Buzău, prădată de menajere

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2162 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Îndrăgita artistă de muzică lăutărească a trecut recent printr-un mare necaz, după ce nu demult și-a pierdut locuința pentru care a cântat o viață întreagă.

Cornelia Catanga a rămas din nou fără bijuteriile din aur și fără rochiile de lux, marca Liza Panait și Cătălin Botezatu. Mutată în noul apartament, buzoianca și-a dat seama că până și verigheta i-a fost furată. În urmă cu 5 ani, artista de muzică lăutărească a fost prădată de menajerele sale. Peste 20 de grame de aur i-au fost sustrase din locuință, iar în urma unei plângeri la poliție cele două femei, una din Alexandria și alta din Buzău au recunoscut că nu le-au tras cu aspiratorul, cum au declarat inițial ci le-au amanetat. Acum, vedeta e din nou în poziția în care face plângere la poliție și speră să recupereze o parte din bunuri.

Cornelia Catanga nu își amintește exact cum s-a petrecut totul, iar bunurile ar fi dipărut ori din locuința actuală, ori din cea din care s-a mutat. Cert este că artista o bănuiește pe femeia care se ocupă de curățenie pentru că nu este prima oară când a fost jefuită de persoanele care ar fi trebuit să aibă grijă de căminul său. Artistei i-au fost furate 200 de grame de aur din cutia de bijuterii, iar artista este hotărâtă să își facă dreptate.

Faimoasa artistă s-a născut la Zeletin, un sat din comuna Cătina din județul nostru. Vocea ei a păstrat cântecele lăutarești din vremea bunicilor. Cornelia Catanga provine dintr-o familie de lăutari renumiți din satul buzoian Zeletin.  

Etichete: artistă |  Buzău |  celebră |  menajere |  prădată
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU