10 [NOV 15] MONDEN Buzau
Marţi, 10 noiembrie 2015

Nuntă mare! Un şef de instituţie publică s-a căsătorit

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
16 voturi 6740 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

350 de persoane au jucat sâmbăta trecută la nunta directorului de la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Cristinel Vioiu s-a însurat cu frumoasa Oana, tânăra care pare sosia perfectă a realizatoarei de televiziune Mirela Boureanu Vaida.


A fost nuntă mare, cu prieteni mulţi, rude, dar şi membri ai clasei politice locale. Mirele, şef la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, la cei 34 de ani ai săi, a mers la altar alături de frumoasa sa iubită. Naşi le-au fost Cornel Diaconiţă, directorul de la Pieţe, Târguri şi Oboare Buzău şi soţia acestuia, Mădălina. Oana a arătat perfect într-o rochie tip sirena cu aplicaţii din dantelă. Este frumoasă şi seamănă perfect cu realizatoarea de televiziune Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii Mireasă pentru fiul meu


A fost o nuntă în care s-a dansat mult, muzica fiind pe gustul tuturor. De asta s-au ocupat cei din Taraful Domnesc, care au adus pe parcursul nopţii numeroase cântece haiduceşti, momente de folclor autentic şi dansuri din popor. Nuntaşii au dansat pe muzică din toate zonele ţării, Moldova, Muntenia, Banat, Ardeal şi au rămas impresionaţi de Jocul Ursului, cel mai spectaculos dintre toate jocurile cu măşti întâlnite în satele bucovinene. 


Etichete: căsătorit |  Dezvoltare |  Nuntă |  Pescuit |  Rurală |  Şeful
Voteaza articolul: bun: 11  |  slab: 5   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU