18 [OCT 17] MONDEN Buzau
Miercuri, 18 octombrie 2017

Nemuritorii pleacă în turneu în Europa

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2094 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Astăzi, în cadrul matinalului Focus FM liderul grupului Nemuritorii a intrat în legătura telefonică și a povestit despre turneul pe care trupa îl va avea începând din 24 octombrie în Republica Moldova și Italia.

Constantin Ungureanu a oferit detalii despre cel mai nou album "Mândrele sunt supărate", care este proaspăt lansat și care cuprinde 15 melodii. Aceste noi creații se vor auzi și în 24 octombrie, la Parada Noutăților Muzicale 2017, de la Chișinău. Evenimentul se va desfășura Palatul Național N. Șulac , iar cap de afiș sunt cei trei buzoieni. Invitați speciali din România, Nemuritorii vor face un adevărat show. Tot din țară va merge și Cătălin Crișan, iar artștii moldoveni prezenți vor fi extrem de numeroși. Printre cei care răspund prezent sunt și Ian Riburg, Anișoara Puică, Vitalie Dani, Veaceslav Busuioc, Igor Cuciuc și mulți alții.

Nemuritorii vor ajunge și în Italia, la Padova și Verona, unde vor fi însoțiti de fetele de la Kronos. În plus în doar câteva săptămâni vor lansa și un CD cu cântece de iarnă. 


Etichete: Europa |  Nemuritorii |  pleacă |  turneu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU