24 [MAI 13] MONDEN Buzau
Vineri, 24 mai 2013

MONDEN: Nemuritorii scriu istorie!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
5 voturi 1996 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Constantin Ungureanu şi ceata lui de haiduci pregătesc noi surprize pentru fani. Constantin, Cornel şi Cristinel nu stau locului o clipă. După o perioadă de concerte la Zilele Buzăului, dar şi în diferite comune prahovene, cei trei haiduci duc cariera lor la un alt nivel. Noul lor proiect este o adevărată provocare pentru ei ca trupă, dar şi pentru cei care iubesc muzica lor.

După ce au întruchipat diferite personaje, precum calugări, daci şi ţigani, acum intră în pielea unor personaje istorice celebre şi iubite de către români. Noutatea este că îi vor aduce în timpuri actuale pe Ştefan cel Mare, Mihai Viteazu şi pe Avram Iancu.

Profesorul Ungureanu, liderul trupei, are o sensibilitate pentru istorie şi mai ales pentru aceşti domnitori importanţi. El va intra în pielea lui Ştefan cel Mare, domnitor al Moldovei timp de 50 de ani şi va reda cât mai bine calităţile sale umane, cele de om politic, de strateg şi de diplomat. Cornel a fost transformat într-un erou legendar, interpretând-ul pe Mihai Viteazu, domnitor al Ţării Româneşti. Cristinel va juca rolul de moţ al trupei, întrucât va intra cât mai bine în rolul de conducător al Ţării Moţilor, fiind un Avram Iancu autohton.

Aceste transformări au presupus un buget consistent şi multă muncă şi sprijinul unor oameni cu suflet. Costumele au fost cu greu încropite, cu ajutorul Teatrului "Maria Filotti" din Brăila. Nemuritorii vor să filmeze un videoclip în curând pentru o piesă nouă, toate gândite special pentru a pune în scenă cât mai bine aceste personaje.

Ideea acestui proiect le-a venit în timp ce erau într-un turneu în Chişinău, loc în care cei trei haiduci merg cu drag des, pentru sunt primiţi extraordinar de frumos.

În această seară vor fi prezenţi la MONDEN şi vor vorbi în premieră despre acest nou proiect şi îi veţi vedea cât de bine intră în pielea celor trei viteji ai României. 

Etichete: Buzau |  Karla Raducea |  Nemuritorii |  MONDEN
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 0   5

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU