24 [IAN 13] MONDEN Buzau
Joi, 24 ianuarie 2013

MONDEN: 2013- Anul transformărilor

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1527 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Karla Răducea
gazda show-ului MONDEN

Mîine la MONDEN, Karla Răducea revine pe micile ecrane cu un subiect născut din interesul oamenilor de a se cunoaște mai bine pe ei înșiși, dar și interesul pentru norocul pe care îl au în propriul destin. Cum va fi viitorul? Cu toții ne-am dori să aflăm. Un răspuns al acestor întrebări îl va da Mădălina Constantin, terapeut Reiki.

Anul 2013 va fi o continuare a transformărilor pe care fiecare dintre noi le-a început în anul trecut. Transformărilor sunt de ordin energetic și emoțional și metamorfoza aceasta va dura pînă în anul 2017.

A doua ediție din acest nou sezon propune o temă de discuție extrem de interesantă. Totul se întîmplă conform unei legi. Nimic nu se întîmplă accidental sau neprevăzut. Coincidența nu există, iar problemele de sănătate, tulburările, bolile sunt mesaje ale spiritului prin intermediul corpului fizic. Boala nu este altceva decît o apărare, un blocaj al unei comportament incorect și al neînțelegerii lumii înconjuratoare. 

Toate aceste subiecte vor fi abordate pe înțelesul fiecăruia de Karla Răducea, la MONDEN, vineri de la ora 18.10. Emisiunea este difuzată în reluare sîmbătă și duminică de la ora 18.00. 


Etichete: 2013 |  Focus |  Reiki |  Tv |  Karla Răducea |  Monden
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU