22 [OCT 19] MONDEN Buzau
Marţi, 22 octombrie 2019

Mircea Vlad a dat 1 leu pentru o genuflexiune

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3326 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

O inițiativă extrem de interesantă avută de o sală de antrenament din Capitală a făcut ca doritorii de mișcare să fie recompensați cu bani. 1 leu pentru o genuflexiune. Un buzoian, Mircea Vlad și colegul său, Bogdan Pleșa, ambii antrenori au pornit prin București să îi "premieze" pe cei care au vrut să facă sport ad-hoc. 

Cunoscut prin lumea spectacolelor, Mircea a dansat înainte de a fi instructor pentru cei mai tari artiști și dansează în continuare. A fost în turneu cu Alexandra Stan, în februarie vizitând Rusia. Apare în cel mai nou clip semnat Nicole Cherry și de mic a fost o fire sportivă. A făcut handbal, atletism, înot  și fotbal de performanță timpd e 2 ani. Acum se află printre cei mai tari instructori de fitness din Capitală. Trăiește din asta și face exact ce îi place.

Despre un stil de viață sănătos, cu mișcare la pachet, Mircea vorbește cu drag și spune tutoror celor care vor să se mențină că nu e e nevoie de o lună sau două de sală, ci de un parteneriat permanent cu mișcarea pentru o viață bună și sănătoasă. Beneficii există fie că ne referim la acel sport profesionist de competitie, adica fotbalul, tenisul, boxul pe care il vedem la televizor efectuat de catre profesionisti si care evident ca nu are legatura cu o majoritate din populatie.

Iar al doilea aspect este sportul ca si beneficiu, care face referire la un aspect fizic placut, la acele persoane care merg doar la sala in mod constant si care isi sculpteaza corpul cum isi doresc.  Intr-o societate de consum in care timpul este tot mai redus si in care necesitatea de viteza este tot mai mare, populatia Romaniei tinde spre obezitate intr-un ritm accelerat, aceasta datorandu-se unui program alimentar haotic, unui program de munca prelungit sau accentuat si unui regim alimentar bazat pe fast-food si pe semipreparate consumate in exces.

Aceasta nu inseamna ca sportul poate elimina toate aceste efecte nocive pe care le are acest tip de mancare sau regimul haotic dietetic, dar poate elimina suplimentul de calorii.
Etichete: genuflexiune |  Mircea |  pentru
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU