08 [MAI 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 08 mai 2019

Mihaela Runceanu. Cum ar fi fost ziua ei de naștere

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2222 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Mesaj emoționant din partea Andreei Runceanu, în ziua în care îndrăgita artistă ar fi împlinit 64 de ani (4 mai). Scenariul acesta este imaginat de către verișoara regretatei Mihaela Runceanu, an de an.

Probabil că aș fi stat cu ochii pe ceas să se facă ora 11 (pentru ca ea ar fi avut concert seara, și nu aș fi vrut să o deranjez prea de dimineață), și aș fi sunat-o să îi cânt copilărește La mulți ani!

Ea ar râde de drag, ar face un pic mișto de mine că mai bine îi cântam la vioară decât cu vocea, și m-ar întreba ce fac copiii și când trecem pe la ea. I-aș zice că venim pe după masă, și dacă e frumos afară poate mergem la o plimbare prin Cișmigiu. Ar fi încântată de idee, doar că mai trebuie să treacă pe seară pe la școala ei de canto, și dacă vrem, putem să mergem și noi cu ea la niște audiții. Noi am fi știut că nu erau audiții, ci o petrecere surpriză la care am fi fost și noi complici.

M-aș fi tot schimbat de haine, să găsesc o ținută care să îi placă, cu personalitate. Nu e așa ușor să impresionezi un trend setter.

M-aș fi întâlnit cu  XENTI Runceanu în fața ușii ei, el cu un buchet frumos de tot de flori, eu întârziind 10 min, cu sufletul la gură, emoționată ca întotdeuna când mă văd cu ea, și cu cadoul împachetat cât am putut eu de frumos.

Mihaela ar deschide ușa. Pur și simplu ar străluci.

Ar străluci cu siguranță, pentru că un om frumos, cu un asemenea har de la Dumnezeu, ar fi ca o stea. Pe 1 noiembrie se împlinesc 30 de ani de la moartea tragică a fostei stele a muzicii uşoare româneşti, Mihaela Runceanu.Etichete: Mihaela |  naștere |  Runceanu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU