14 [APR 16] MONDEN Buzau
Joi, 14 aprilie 2016

Mario Buzoianu, lansare exclusivă pe Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
6 voturi 2104 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Artistul Mario Buzoianu a lansat în premieră, pe Focus FM Regional, primul său cântec ce va fi inclus pe albumul ce urmează a fi lansat înainte de Paşte.


Să cânte muzica! Mario Buzoianu pregăteşte în detaliu lansarea celui de-al patrulea album din carieră. Noutatea este că albumul conţine muzică populară şi câteva piese de petrecere. Cunoscut pentru genul etno, artistul vrea acum să identifice cu cântece pe ritmuri tradiţionale şi a ales să lucreze cu nume de referinţă din branşă. Piesele de pe noul album au fost trase cu taraful din Chişinău al fraţilor Cazanoi, Cezar şi Anatol. Sunetele de vioară şi de ţambal vor ajunge la sufletele celor care vor asculta piesele, pe care aceştia le-au lucrat împreună. Fraţii Cazanoi sunt unii dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din Moldova şi au înregistrat albume şi cu Maria Cârneci, Daniela Safta, Mioara si Ruxandra Pitulice, Maria Ciobanu şi  Ionuţ Dolănescu. Tot pentru al patrulea album din carieră, artistul a colaborat şi cu Radu Ciprian de la Cluj, un om în studioul căruia Andra a înregistrat numeroase piese în lungul vremii. 


În cel mult două săptămâni, Mario Buzoianu va aduce pe piaţă noul său material discografic. În exclusivitate, noile melodii vor fi difuzate de Focus FM, iar în prezent, piesa Am o mândră buzoiancă, se aude în undele radio. Cu o linie melodică ce aparţine artistului, versuri ale Mariei Honceru şi orchestraţie realizată de Alex Malschi, cântecul deschide drumul lui Mario Buzoianu către muzica populară, înregistrată în studio cu orchestră.


Mario Buzoianu are în agendă deja cântări la serbările câmpeneşti, ce vor debuta în această primăvară.  Pe 23 aprilie are cântare la Bueşti, alături de Nicu Paleru, iar pe 7 mai va concerta la Muscel, alături de Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu.


Etichete: Buzoianu |  exclusivă |  Focus |  lansare |  Mario
Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU