16 [IUL 19] MONDEN Buzau
Marţi, 16 iulie 2019

Lucia Dumitrescu, descoperire incredibila in vacanta la mare

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
2 voturi 2674 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Lucia Dumitrescu, descoperire incredibila in vacanta la mare

Artista Lucia Dumitrescu a trăit, ieri, o întâmplare demnă de povestit, cu un final cât se poate de neașteptat. Aflată în vacanță, pe litoralul Mării Negre, buzoianca a mers să ia cina la un restaurant în Portul Tomis. În timp ce savura o porție de midii, Lucia Dumitrescu a simțit că este pe punctul de a-și pierde măselele între care a simțit un obiect foarte dur. Mirarea a atins cote maxime când artista și prietenii ei au descoperit că o perlă era pe punctul de a-i compromite Luciei dantura.
Ca să nu existe dubiu, Lucia a și fotografiat perla, instantaneu postat pe contul său de Facebook, însoțit de următorul mesaj:  ”Contextul, uneori face ca întâmplările (oricât de neplăcute ar fi) să fie interesante... Astăzi era cât pe ce să-mi plece măseluțele la plimbareeee,  încurajate fiind de această perlă superbă care a venit la pachet cu o porție delicioasă de midii . Mă simt foaarte bogată... Și pentru că am o perlă adevărată... dar și pentru că am dantura întreagă... încă...”

Straniu este că, la câteva minute după această întâmplare, perla a dispărut la fel de repede cum a apărut, fiind rătăcită printre farfuriile debarasate de personalul restaurantului.
După toate aparențele perla descoperită de Lucia Dumitrescu este una de cultură, judecând după aspectul regulat și culoarea roz. Este știut că perlele sunt produse, în general, de stridii, dar acestea pot fi găsite și în midiile de apă dulce.

Artista buzoiancă a interpretat într-o manieră profundă toată întâmplarea. ”Cred că a fost mâna lui Dumnezeu. Morala este că divinitatea îți dă, uneori, lucruri foarte valoroase, dar nu pentru totdeauna, ci ca să le simți valoarea, să te bucuri temporar de ele și să trăiești această bucurie fără să vrei să-ți însușești acel ceva, indiferent cât de valoros ar fi. Este o atitudine pe care eu încerc să o cultiv, în ultima vreme, și în relațiile interumane. Reușesc, astfel, să mă bucur de prezența unor oameni în viața mea, chiar dacă este vorba despre apariții pasagere, consider că acestea sunt întâlniri predestinate.” a declarat Lucia Dumitrescu pentru sansanews.ro.

Una dintre vocile excepționale ale muzicii românești, Lucia Dumitrescu continuă să se împartă între viața de artist și viața de dincolo de lumina reflectoarelor. Când nu este în fața publicului, petrece multe ore în cabinetul de psihologie pe care l-a deschis într-un cartier din centrul Buzăului. Un alt loc în care este prezentă în mod regulat este Biserica ”Înălțarea Sfintei Cruci” din zona Unirii Nord. Acolo, artista merge în fiecare duminică și cântă în strana locașului de cult, alături de mai mulți membri ai corului.Mai jos, regăsiți un fragment dintr-o interpretare data de artistă rugăciunii Tatăl nostru:
Etichete: artista |  midii |  perla |  rugaciune |  Lucia Dumitrescu
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU