03 [SEP 19] MONDEN Buzau
Marţi, 03 septembrie 2019

La mulți ani, Marina VOICA!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3482 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Marina VOICA împlinește 83 de ani astăzi, pe 3 septembrie. 

Solista născută în primele zile ale anotimpului ce a inspirit celebra sa melodie "Și afară plouă, plouă"  este în continuare în activitate și ne bucură cu muzica sa. 

Ajunsă la o vârsta respectabilă, artista are grijă de proprietatea sa, o frumoasă casă la Breaza, pe Valea Prahovei, la poalele muntelui, unde a ales să se mute de aproape 14 ani.  

S-a născut într-un oraş mare din Rusia, cu jumătate de milion de locuitori, centru de judeţ, oraş universitar renumit pentru industria sa textilă. Şi fiindcă acolo majoritatea celor care lucrau erau femei, oraşul a primit denumirea “oraşul mireselor”. S-a lansat  în emisiunea lui Valeriu Lazarov, unde şi-a făcut apariţia și o altă puştoaică frumoasă care abia împlinise 16 ani, iar numele ei era Margareta Pâslaru. Cariera sa a fost presărată cu multe urcuşuri şi coborâşuri. Întotdeauna a fost victima unui conflict politic între două ţări: România şi Rusia. La o ediţie a Festivalului de la Mamaia, Ion Cristinoiu i-a scris un cântec “Încredere”. Piesa a luat Marele Premiu.
Etichete: Marina |  mulți |  VOICA
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU