23 [AUG 19] MONDEN Buzau
Vineri, 23 august 2019

La mulți ani, Fuego!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2900 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Astăzi e ziua de naștere a unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Focus Fm a dat startul matinalului cu una dintre cele mai frumoase melodii ale sale, Am încredere în dragostea ta. 

Cu piesele sale la maximum în difuzare la Focus Fm, Paul Surugiu-Fuego rămâne unul dintre cei care nu obosesc să creeze, să înregistreze și să lanseze hituri și concepte de succes. Mereu cu drag de fanii lui și astăzi de dimineață, Paul a vorbit despre ziua lui.

"Mă simt confortabil în propria piele, am capul pe umeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreau să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. 
Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu îl vreau.

Ce-mi doresc? E greu de răspuns la asta. Poate că mai mult timp n-ar strica, pe voi, muzică de calitate, echilibru și un strop de liniște. Îmi doresc să strâng încă pe-atâtea împliniri și să fiu în continuare simplu, cu sufletul deschis! Restul le fac, n-am niciun dubiu. Pot duce mult mai mult decât ați văzut și cred că n-am ajuns nici măcar la jumătate din câte mai pot face! 
Vă mulțumesc pentru urări! De ziua mea, am înțeles că lumea nu e niciodată prea mică pentru dorințe așa mari. De ziua mea, mă bucur că am avut un vis, că l-am urmat, că l-am crescut, că nu m-a doborât, că am rezistat și voi rezista, că pot cânta și că pot fi aproape de publicul meu! "

La mulți ani, Paul! Să rămâi același artist deosebit de bun și iubit și să ne bucuri cu muzica ta, la Focus FM.


Etichete: Fuego |  mulți
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU