29 [MAR 13] MONDEN Buzau
Vineri, 29 martie 2013

Kronos, o premieră incendiară la MONDEN! VIDEO

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
5 voturi 3345 vizualizari 2 comentarii radudragut@sansanews.ro
KRONOS, Karla Răducea şi Constantin Ungureanu

În această seară gazda emisiunii MONDEN, Karla Răducea, a pregătit pentru telespectatorii săi fideli o mega petrecere in studioul Focus TV Buzău. Cele trei zeiţe ale muzicii buzoiene, fetele de la KRONOS, au lansat în premieră cele mai noi cântece ale lor. Surprizele s-au ţinut lanţ pe tot parcursul ediţiei de astăzi, întrucît fetele însoţite de profesorul Constantin Ungureanu au dat cărţile pe faţă în ceea ce reprezintă răutăţile existente în branşa artiştilor locali. Nu de puţine ori Andreea, Irina şi Alina au auzit multe din gurile rele ale colegilor de cântec şi au fost ţinute în afara listei de invitaţi la mai multe evenimente organizate în oraşul lor natal. Ambiţia şi dragostea pe care le-o poartă fanii le dă energie să facă însă numai piese bune, care vor fi incluse pe un nou album.

În studioul Focus TV Buzău au fost lansate oficial trei dintre cele mai noi melodii ale trupei Kronos, printre care şi "Azi e ziua iubitului meu", prima piesă cu influenţe de muzică uşoară şi care sigur va fi viitorul hit al trupei. 

Poveştile cu cele trei frumoase fete au fost savurate preţ de o oră, în care şueta a atins cote maxime. Dezvăluiri fără teama, melodii în premieră absolută si hohote de râs, toate au facut deliciul audienţei. Emisiunea poate fi urmărită în reluare sâmbătă şi duminică de la ora 18.00.


Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 0   5

Comentarii

claudia
29 martie 2013
cea mai frumoasa melodie cantata de profesoara mea de desen barbu alina elena cea mai buna profesoara
Daiana Berbec-Columna Tv- Targoviste
01 aprilie 2013
Felicitari domnului Profesor Constantin Ungureanu, pentru intreaga activitate !Toate trupele pe care dumnealui le-a format sunt intradevar exceptionale !Felicitari pentru emisiunea pe care o realizati !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU