23 [SEP 15] MONDEN Buzau
Miercuri, 23 septembrie 2015

Kobee, la filmările noului videoclip al Andreei Bălan

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
11 voturi 1296 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Kobee este un buzoian care încearcă să pătrundă pe piaţa muzicală. Are două single-uri lansate până în prezent şi continuă să lucreze în studio. Apropiat al Andreei Bălan, acesta are acces liber la toate evenimentele artistei şi de curând a fost pe platoul de filmare al noului videoclip al cântăreţei.


Desfăşurare mare de forţe, în Capitală. Dorind să profite de ultimele zile cu soare în toamnă, Andreea Bălan şi-a luat dansatoarele, dar şi pe Petrişor şi au filmat de zor pentru un nou videoclip. Locaţia aleasă este una superbă, Heliport Crystal Tower, care oferă o privelişte superbă asupra Bucureştiului. Buzoianul Bogdan Căpăţână a fost prezent la filmări şi a postat o serie de fotografii inedite pe internet. Fan înrăit al artistei, tânărul pătrunde adesea în culisele show-urilor sale. 


Buzoianul s-a apucat de muzică şi a lansat de curând a doua piesă a sa. Melodia se numeşte "Pasiune în Doi". Este o piesă de dragoste, la care a lucrat alături de Alexandru Anghel, un tânăr compozitor din Bucureşti. „După lansarea primului meu single - Silent Love – am primit multe sfaturi şi am decis ca următorul meu single să fie în limba română, pentru a ajunge mai uşor la ascultători. Am lucrat cu multă pasiune la această piesă şi sunt foarte încântat de rezultat, sper să vă placă şi vouă. Este o melodie perfectă pentru toamna ce vine, plină de melancolie, dar vă veţi da seama despre acest lucru după ascultarea versurilor. Sper să vă placă!", a zis Kobee.      


Etichete: Andreei |  Bălan |  filmările |  Kobee |  noului |  videoclip
Voteaza articolul: bun: 10  |  slab: 1   9

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU