29 [AUG 19] MONDEN Buzau
Joi, 29 august 2019

ION PALADI și frații cântă pentru măicuța lor

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 3436 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Pentru prima dată în cariera sa, interpretul de muzică populară Ion Paladi cântă alături de cei doi frați ai săi, Constantin și Petru. Muzica îi aparține lui Ion Paladi, scrisă pe textul Marianei Honceru, iar orchestrația este executată cu măiestrie de Corneliu Botgros.

La mulți ani, mamă, îți spunem” este titlul piesei dedicat mamei interpretului chiar de ziua ei - 24 august.

A fost un vis de-al meu, ce-l țineam mereu în suflet, ca odată și odată, să reușim să ne adunăm împreună, noi, cei trei frați și să-i aducem unomagiu mamei noastre, care ne-a crescut și ne-a educat cu multă dragoste și dăruire. Acest lucru ne-a reușit frumos, în noul videoclip ce-l lansăm atât pentru dumneavoastră, cei iubitori de folclor, cât și pentru mama noastră, Eugenia. Mamă dragă, te iubim și îți mulțumim, că ai acceptat să apari, în videoclip, alaturi de noi. Sperăm foarte mult, că în această piesă se vor regăsi câți mai mulți frați, surori, mame și copii”, a declarat Ion Paladi, cu ocazia lansării noii melodii.

Videoclipul redă o poveste bazată pe fapte reale din viața fraților Paladi, care au îmbrățișat toți trei muzica, fiecare însă pe căi diferite. Întâmplarea face, ca de ziua mamei Eugenia, frații să se strângă, din nou împreună, acasă și, la un colț de masă să cânte, iar la alt colț de masă să scape o lacrimă de recunoștință.

Iată AICI videoclipul!Etichete: cântă |  frații |  măicuța |  PALADI |  pentru
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU