23 [APR 13] MONDEN Buzau
Marţi, 23 aprilie 2013

Ioan Isaiu, azi la MONDEN (video)

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 4884 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Ioan Isaiu şi Karla Răducea

Karla Răducea a pregătit telespectatorilor săi o emisiune în forţă în săptămâna Floriilor. În acest weekend, unul dintre cei mai cunoscuţi actori ajunge în studioul Focus TV Buzău, la MONDEN, de la ora 18.00.  

Ioan Isaiu şi-a cucerit locul de a fi unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbizz-ul românesc, după apariţiile de succes din telenovelele "Secretul Mariei", "Aniela", "Iubire şi onoare" şi " Îngeraşii".  Din toamnă, actorul va intra în pielea unui nou personaj. Despre acest proiect, Ioan Isaiu vorbeşte în exclusivitate în emisiunea Karlei Răducea.

 
Actorul dă cărţile pe faţă şi răspunde direct la fiecare întrebare, indiscretă sau nu, pentru ca telespectatorii să îl vadă  aşa cum este el.

 
Împreună cu Ioana Nedelea şi Liviu Vîrciu acesta joacă în piesa "Menage a trois", care va fi pusă în scenă la Buzău în această sâmbătă de la ora 19.00, la Casa Sindicatelor.

 
Dincolo de aparenţe, Ioan Isaiu este un bărbat normal, care găteşte, are grijă de gospodărie şi petrece toate sărbătorile cu soţia, părinţii de la Cluj, sau socrii. 


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU