30 [IUN 17] MONDEN Buzau
Vineri, 30 iunie 2017

Interviu exclusiv Cobzality, la MONDEN

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2064 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

În preajma aniversării a cinci ani de existenţă şi promovare a folclorului românesc într-un mod avangardist, trupa Cobzality ajunge la Buzău și oferă în exclusivitate un interviu la MONDEN, pentru buzoienii și vrâncenii care urmăresc Focus TV.

Karla Lucuță îi are invitați în această seară pe cei trei membri ai trupei. Fondată de doi dintre foştii membri Sistem, Florin Romascu şi Robert Magheţi, cărora li s-a alăturat ca solist vocal Bianca Purcarea, Cobzality aduce în platoul Focus Tv ultimele detalii despre activitatea sa și face atmosferă de sărbătoare. Ca între prieteni, gazda emisiunii și invitații reușesc ca preț de un ceas să facă din începutul de weekend, un prilej de a zâmbi și de a asculta muzică faină tare, de pe albumul Paparauda 2.0.


Prin cele 13 piese incluse pe album, membrii trupei îşi doresc să reactiveze spriritul şi identitatea muzicală a poporului român, îmbinând muzica tradiţională cu elemente electro şi ambientale. Cobzality îmbină muzica tradițională românească cu sonorități moderne, propunându-și să pună în lumină instrumentele tradiționale autohtone. 

Emisiunea MONDEN este difuzată la ora 20.30 în această seară, pe Focus TV Buzău și Vrancea și va fi reluată sâmbătă și duminică, la aceeași oră.
Etichete: Cobzality |  exclusiv |  Interviu |  MONDEN
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU