22 [MAR 16] MONDEN Buzau
Marţi, 22 martie 2016

INTERVIU: Cosmin Pătulea, buzoianul din lumea fardurilor

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
7 voturi 2785 vizualizari 1 comentariu monden@focustv.ro

Buzoianul Cosmin Pătulea este specialist în beauty. El întregeşte lista bărbaţilor din România, care activează în make-up, un domeniu dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor. Până nu de mult ştiam de unul, doi bărbaţi make-up artişti. Pe lângă Alexandru Abagiu, Alex Rădulescu sau Sorin Papa, astăzi îl cunoaştem pe tânărul Cosmin, un băiat de 29 de ani din Buzău, absolvent al Liceului de Artă Margareta Sterian. Este de numai 3 ani în acest domeniu, dar progresează şi se poate mândri deja cu o listă de colaborări, participări la festivaluri, concursuri, concerte, filmări de videoclipuri şi cu un post de make-up artist într-un salon cunoscut din Capitală. 


Mai jos, urmăriţi un interviu exclusiv cu Cosmin Pătulea make-up artist, despre frumuseţe, ponturi în machiaj şi tendinţe:  


K.L: Cum este un bărbat în lumea femeilor? A machiajului... 
C.P: Sunt de părere că un bărbat poate vedea frumusețea mult mai bine la o femeie decât invers. Și poate fi mai obiectiv în ceea ce privește frumusețea ei. 


K.L: Ce te-a îndemnat să faci această meserie? 
C.P: Bună întrebare! De vreo 15 ani tot cochetez cu desenul şi arhitectura, iar machiajul a venit ca o provocare, în timp devenind o pasiune. 

K.L: Cum arată machiajul perfect? 
C.P: Din punctul meu de vedere nu cred ca există machiaj perfect, ci machiaj care te face să te simți perfect, îți dă încredere în tine, îți pune în evidenţă frumusețea și iti ascunde "defectele’’.  

K.L: Cum arată femeia frumoasă? 
C.P: Femeia frumoasă este cea care se simte bine în pielea ei. 


K.L: Care sunt produsele de bază care nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj a unei femei? 
C.P: Din trusa de machiaj a unei femei nu ar trebui să lipsească demachiantul, fondul de ten, blush-ul, mascara și ruj/gloss. 

K.L: Care este acel singur lucru/produs pe care o femeie îl poate face/aplica si va arăta imediat mai bine? C.P: Fără niciun dubiu, mascara.  

K.L: Ce ar însemna un make-up rapid dimineaţa, pentru o femeie care vrea să arate bine toată ziua? 
C.P: Un make-up rapid, dar potrivit pentru întreaga zi ar trebui să înceapă cu paşii pregătitori machiajului şi anume demachierea şi folosirea unei creme cu factor de protecţie. Mai apoi folosirea unui fond de ten fluid,a blush-ului, mascara și ruj/gloss aplicate, corect și eficient.  

K.L: Cine decide machiajul? Clientul sau un make-up artist? 
C.P: Ambii, de comun acord.

K.L: Care e cea mai uzuală greşeală  în machiajul de zi cu zi al femeilor? 
C.P: Blush-ul aplicat excesiv și incorect.

K.L: Ce aduce 2016 în make-up? 
C.P: Anul 2016 ne întâmpină cu machiaje neutre, dar şi cu machiaje în culori îndrăzneţe. Sunt de părere că o femeie trebuie să poarte ceea ce îi stă bine şi o face să se simtă bine.


Etichete: buzoianul |  Cosmin |  fardurilor |  INTERVIU |  lumea |  Pătulea
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 2   3

Comentarii

buzoianul
22 martie 2016
Il cunosc pe baiat,e absolvent de arhitectura are un portofoliu frumos.Foarte bun pe amenajari interioare.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU