04 [APR 13] MONDEN Buzau
Joi, 04 aprilie 2013

INEDIT! Nemuritorii o dau pe latino

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
5 voturi 4652 vizualizari 1 comentariu radudragut@sansanews.ro
Nemuritorii şi Karla Răducea
la MONDEN

Pare o glumă, dar nu este aşa. Cei trei haiduci se reinventează o dată cu împlinirea a şase ani de existenţă a trupei pe piaţa muzicală. În preajma sărbătorilor de Paşti va apărea cel de-al optulea album şi va aduce ceva inedit fanilor, mai multă muzică uşoară, cu influenţe latino. 

Constantin şi vitejii lui, Cristinel şi Cornel, nu stau o clipă locului. Au o mulţime de surprize pentru toţi iubitorii trupei şi nu numai. Nemuritorii vor lansa în premieră un cântec pentru toţi duşmanii mâine seară la MONDEN, de la ora 18.10. Versurile sunt indrăzneţe şi îi pun la respect pe toţi cârcotaşii. 

Alături de această piesă nouă, in emisiunea Karlei Răducea se vor mai auzi în premieră alte două cântece, dintre care unul care stă să schimbe stilul Nemuritorii. Constantin Ungureanu a declarat la MONDEN că îşi doreşte să îşi surprindă fanii cu piese şi stiluri neobişnuite, dar care sigur vor prinde la public. Momente inedite, aşadar, pe Focus TV Buzău, cei trei haiduci dau din şolduri pe ritmuri latino. 

Astăzi au avut loc şi filmările pentru piesa de Paşti "Vino Doamne", videoclipul adunând pe toţi ucenicii profesorului Ungureanu, alături de Nemuritorii. Şcoala de muzică pe care acesta a iniţiat-o va avea o apariţie naţională pe Favorit Tv pe 8 aprilie. În acelaşi timp se lucrează şi la un alt concept, care ne va aduce aminte de cele trei figuri importante ale istoriei- Mihai Viteazu, Ştefan cel Mare şi Avram Iancu. Conducătorii români vor fi întrupaţi de cei trei buzoieni, în videoclipul unei piese ce va fi lansată în curând.


Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 0   5

Comentarii

Macrin
05 aprilie 2013
Cea mai buna trupa si cea mai tare emisiune. Tineti-o tot asa!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU