29 [IAN 19] MONDEN Buzau
Marţi, 29 ianuarie 2019

Încurcătură la nivel înalt! Buzoianul Calofir și Temișan

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1918 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Pe 2 februarie, la Teatrul Elisabeta, buzoianul Vasile Calofir urcă pe aceeași scenă cu nume îndrăgite ale teatrului, pentru o comedie savuroasă. E o perioadă artistică destul de aglomerată pentru buzoian, jucând în 3 producții diferite. 

Încurcătură la nivel înalt e cu o distribuție extrem de interesantă. Joacă Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabriel Costin, Adrian Gheorghe, Daniel Nuță, Teodora Daiana Păcurar, Oana Dragne și Valeria Stoian.

Acțiunea spectacolului se petrece într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar fi trebuit să asiste la o ședință parlamentară importantă. Situația acestora devine una destul de încurcată pentru că în camera de hotel se descoperă cadavrul unui bărbat. Fiindcă raportarea acestui incident ar scoate la lumină relația de adulter a celor doi, se hotărăsc să ascundă cadavrul găsit lângă fereastră. Planurile acestora sunt date peste cap de către intervenția directorului suspicios a hotelului, a chelnerului care ar face orice pentru un bacșiș sănătos, a soților furioși, dar nu în ultimul rând de secretarul neîndemânatic, de trezirea cadavrului sau de fereastra ce produce dureri de cap la propriu.Etichete: Încurcătură |  înalt |  Buzoianul |  Calofir |  nivel |  Temișan
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU