08 [MAI 14] MONDEN Buzau
Joi, 08 mai 2014

Încă o buzoiancă la emisiunea dedicată copiilor talentaţi

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
1 vot 2977 vizualizari 1 comentariu mihaelavulpe@sansanews.ro
Încă o buzoiancă la emisiunea dedicată copiilor talentaţi

Sara Apostol este o fetiţă de doar 12 ani, elevă la Liceul de Artă „Margareta Sterian” din Buzău. În 2010-2012 a cochetat cu actoria, însă nu în România, ci în Statele Unite, în Las Vegas. Profesor i-a fost chiar un actor cunoscut, care joacă în cel mai longeviv serial -“Tânăr şi neliniştit”.  După cei doi ani, Sara împreună cu familia a revenit în România. Aici s-a hotărât să se apuce de cântat, mai ales că talentul este moştenire de familie. Bunicul ei fiind artist de nai, i-a insuflat nepoatei pasiunea pentru muzică, şi în prezent, pe lângă voce,  Sara cântă şi la 2 instrumete: flaut şi pian.

 

Sara este un copil-model pentru mulţi alţii de vârsta ei. Are un program foarte încărcat, nu are timp să copilărească sau să iasă cu fetele în parc la o plimbare. Însă este conştientă că la un moment dat îi va prinde bine toată această trudă.  Sunt zile în care pleacă de acasă dimineaţa la 9 şi se întoarce seara la ora 7, ceea ce pentru un copil de vârsta ei este destul de obositor, dar făcând ceea ce îi place, Sara are mereu bateriile încărcate. 

 

Cântă în localuri din Bucureşti

 

Din când în când, o găsim concertând în Centrul vechi al Capitalei. La anumite evenimete ale localului, Sara este chemată să îi încânte pe oaspeţi.

 

În cei doi ani de când şi-a găsit vocaţia Sara Apostol a particpat la peste 20 de concursuri în care mereu a fost pe podium, ocupând locul 1 sau 2. Joi seara începând cu orele 20:30 îşi va încerca norocul la emisiunea Next Star.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Etichete: canta |  emisiune |  Next Star |  Sara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Adriana
10 mai 2014
E frumos ca o buzoianca ajunge la Next Star...dar despre cat de dedicata este scolii si despre faptul ca nu are timp de iesit cu prieteni (ceea ce e firesc), fiti siguri ca o face din plin...nu are nicidecum programul incarcat, asa cum spuneti...e bine sa scrieti chiar adevarul , pentru ca sunt atatea copii talentati, care chiar muncesc mult mai mult pentru o activitate in domeniu dar nu sunt observati. In final totusi felicitari Sarei pentru ca reprezinta Buzaul...dar cu copilaria pierduta lasati-o mai moale....


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU