09 [NOV 17] MONDEN Buzau
Joi, 09 noiembrie 2017

Igor Cuciuc face maraton de concerte

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1814 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Îl auzim la radio Focus Fm cu muzica sa de petrecere și de voie bună. Ne cântă La mulți ani cu bucurie, Zeamă de găină sau 99 de cumătri. 

În Republica Moldova, la el acasă, Igor Cuciuc este un real fenomen și faima sa depășește hotarele. Extrem de iubit de ascultătorii Focus Fm, interpretul e în această perioadă într-un maraton de concerte. A fost invitat special de românii din Spania, în concert la Barcelona. A ajuns în Germania, în Frankfurt și cântă de zor la toate hramurile satelor moldovenești. În Republica Moldova sunt cunoscute câteva tipuri de hram: hramul localității, hramul bisericii, hramul mănăstirii, hramul casei și al familiei. Hramul localității este o sărbătoare cu tradiție veche în spațiul lor cultural, care din an în an se serbează cu mult fast în tot mai multe sate și orașe ale țării. 

Igor Cuciuc a cântat în toamna asta pentru cei din Bocani Falești, Nicoreni Drochia,  Faleștii Noi, sau Taxobeni Falești.  La finalul lunii, Igor Cuciuc va concerta în Italia. Pe 26 noiembrie, artistul va face show intr-un restaurant cu specific moldovenesc și este cerut a concerta și în Portugalia. 


Etichete: concerte |  Cuciuc |  maraton
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU