26 [OCT 17] MONDEN Buzau
Joi, 26 octombrie 2017

Fuego, întâlnire, pe unde, cu ascultătorii Focus Fm

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2154 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Paul Surugiu FUEGO a fost invitatul dimineții la Focus Fm. Artistul s-a întreținut cu realizatoarea programului matinal, Karla Lucuță, preț de o oră și jumătate. Discuțiile despre noutăți artistice, evenimente recente la care a participat artistul, turneul de sărbători, au alternat cu cele mai noi piese, unele în primă audiție la Focus Fm. A fost o emisiune cu destăinuiri interesante, cu povești din spatele scenei și cu informații inedite pe care Fuego le-a oferit ascultătorilor. 
”Sunt în drum spre Galați, unde am un concert, în această după-amiază, și mă bucur că mi-ați oferit prilejul să fiu prezent aici, în studioul Focus Fm. Este radioul pe care îl ascult ori de câte ori trec prin Buzău, Galați, Brăila, Vrancea sau Ialomița și vreau să le mulțumesc și celor care ascultă acest radio și pe mine la Focus Fm. ...Din păcate sunt foarte puține radiouri în România care iubesc muzica noastră românească. ”  a declarat Paul Surugiu în timpul emisiunii. 
Au fost și intervenții-surpriză, în timpul emisiunii. Telefonic, Marina Florea și Stela Enache au intervenit și au vorbit despre proiectele comune pe care le au cu Fuego și s-au bucurat să audă că piesele lor de referință răsună la Focus Fm. 
Joi  după-amiază, Focus TV va difuza un interviu-eveniment cu Fuego, într-o ediție specială a emisiunii Sens Direct, realizată de Doru Gheorghiade. 


Etichete: emisiune |  Focus Fm |  Fuego |  matinal |  Paul Surugiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU