20 [NOV 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 20 noiembrie 2019

Fuego colindă de când se știe

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3331 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Nu e Crăciun fără muzica lui. Fuego propune publicului său multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă. 

Da, colindam şi când eram mic, împreună cu alţi câţiva puşti de vârsta mea. Doar că, pe vremea aia, pe noi nu ne interesa cât de bine cântăm, ci ne interesa să facem spectacol la uşa fiecărui vecin. Şi căutam originalitatea - la drept vorbind, multe secrete am deprins eu atunci, în perioada colindelor copilăriei. Căram după noi un casetofon imens, cu baterii, pe care le tot schimbam, şi puneam de zor "O ce veste minunată", în varianta celui pe care, după ani şi ani, presa l-a numit "rivalul" meu: marele solist Ştefan Hruşcă. Şi, vreme de vreo 5 minute, cât dura colinda, noi cântam peste vocea din casetofon şi încercam să arătăm cât eram de originali! Aşa ne prindea dimineaţa, pe la scara blocului!, a spus artistul.

Acum colindă prin toată țara, pe toate scenele, în fața unui public numeros, cu fiecare ocazie. Din 2 și până pe 27 decembrie, Paul Surugiu - Fuego aleargă neobosit prin toată țara, cu colindele pregătite să vestească Nașterea Mântuitorului. Luna decembrie va fi luna în care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Crăciunului românesc, un adevărat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova și unul dintre cei mai iubiți artiști români va porni la drum cu un tur de forțe, un turneu eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, spiritului românesc și valorilor autentice.

Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, timp de două ore.Etichete: colindă |  Fuego
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU