12 [AUG 13] MONDEN Buzau
Luni, 12 august 2013

Fosta Miss Buzău 2007, Sorina Docuz, e însărcinată cu Robert Negoiţă! FOTO

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
4 voturi 18634 vizualizari 3 comentarii monden@focustv.ro

De patru ani, este dragoste ca în filme între buzoianca Sorina Docuz şi Robert Negoiţă. 

Cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă, iar de atunci povestea lor a avut numeroase suişuri şi coborâşuri. După o vacanţă în India alături de buzoianca Sorina Docuz, Negoiţă a mărturisit că a cerut-o pe tânără de soţie la monumentul din Agra, Taj Mahal, şi au promis o nuntă în viitorul apropiat.

Nunta a întârziat, dar copilul nu. Căci Sorina este însărcinată acum şi cei doi sunt în culmea fericirii. Deşi declara că până la 25 de ani nu ia în calcul o sarcină, buzoianca îi va aduce politicianului pe lume încă un moştenitor. Robert a mai fost căsătorit şi are doi copii: Karina şi Louis. 

Povestea de dragoste dintre Robert Negoiţă şi mai tânăra sa logodnică, Sorina Docuz, pare că respectă întocmai scenariul unui film siropos de la Hollywood. El este un potent om financiar, iar ea este un fost manechin. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 19 ani.  

Pe vremea când era încă minoră şi avea doar 17 ani, Sorina a realizat o şedinta foto îndrăzneaţă pentru revista FHM, unde şi-a arătat sânii în toată splendoarea lor. 

Frumoasa adolescentă tocmai ieşise "Miss Fashion TV" la Bucharest Fashion Week, acolo unde se pare că a remarcat-o iniţial şi Robert. În 2007, la 16 ani, ea a fost aleasă Miss Buzău, fiind elevă a Liceului Teoretic "Alexandru Marghiloman" din oraşul natal.


Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Marian
28 august 2013
Primarul Robert Negoita are o slabiciune la femeile frumoase. Diferenta de varsta de 19 ani nu i-a oprit, astfel ca, acesta va fi din nou tata. Ramane de vazut cand va avea loc nunta, inainte sau dupa ce se va naste copilul.
Fl.Andru
18 septembrie 2013
Primarul Robert Negoita a fost totdeauna o persoana care iubeste frumosul, chestiune pe care a si admis-o public. Faptul ca isi doreste familie si a depus eforturi pentru a-si pastra copiii aproape este in concordanta cu platforma electorala din 2012. http://www.rtv.net/negoita-la-inceput-de-an-scolar-decat-sa-facem-juristi-someri-haideti-sa-facem-sudori-si-bucatari_98176.html
Miruna
19 septembrie 2013
Se stie faptul ca primarul Robert Negoita are o slabiciune pentru femeile frumoase, insa Diana i-a pus capac, de cand aceasta i-a devenit logodnica, primarul sectorului 3 nu mai are ochi pentru altcineva. http://www.rtv.net/negoita-la-inceput-de-an-scolar-decat-sa-facem-juristi-someri-haideti-sa-facem-sudori-si-bucatari_98176.html


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU