04 [DEC 18] MONDEN Buzau
Marţi, 04 decembrie 2018

Focus Fm te colindă româneşte!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1717 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Farmecul sărbătorilor ne cuprinde din decembrie, la Focus FM. Din 3 decembrie, cea mai iubită stație de radio din regiune a pus în undă în undă muzică 100% românească, uşoară şi populară, dar şi cântece de iarnă. În curând, cu iz de sărbătoare vor ajunge pe frecvenţe şi colindele autentice româneşti. Românul adevărat va fi răsfățat întreaga lună decembrie de versurile încărcate de emoție ce vestesc Nașterea Domnului Iisus.

Iarna este anotimpul care înfășoară lumea într-o plapumă de catifea albă. În acest anotimp adulții devin iar copii, iar cei mici sunt extaziați de primii fulgi de nea și de Moș Nicolae și apoi de venirea lui Moș Crăciun. Această magie se împletește cu muzica bună de la radio. Toate evenimentele frumoase din decembrie au farmec alături de aparatul de radio, pe una dintre frecvenţele Focus FM.

Hitul lunii decembrie este adus de Nikolaos Papadopoulos şi se numeşte Ce faci. Printre noutăţi şi hituri de la Bambi şi Greek 4U, Petrică Mureşan, Margherita din Clejani sau Tania Popa.  
 
Iarna e minunată, cu FOCUS FM!


Etichete: colindă |  Focus |  româneşte
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU