08 [OCT 18] MONDEN Buzau
Luni, 08 octombrie 2018

Focus Fm Regional prezintă Născut în România

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2072 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Focus Fm Regional prezintă

Născut în România este o piesă de forță a artistului Mike Godoroja. Piesa dă titlul albumului și face parte din turneul naţional 2018 cu acelaşi nume. 

După 20 de ani de show-uri în toată ţara şi prezenţe notabile peste hotare, Mike Godoroja ne-a prezentat în acest an un concept multimedia cu muzică originală. Un show complet, cu momente teatrale şi multimedia, unic în România, totul creat în jurul acestui hit, lansat in Anul Centenarului. 

Pornind de la de la această sintagma, artistul a explicat pe larg în versuri mândria de a fi fiu al acestei țări frumoase. 

"A fi născut aici nu este o ruşine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamţ sau coreean… Aici sunt părinţii şi copiii mei, sunt îngropaţi bunicii şi mătuşile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate, aici e spiritul lui Johnny Răducanu şi al lui Florian Pittiş, aici este publicul pe care îl iubesc şi îl cinstesc… şi asta nu e puţin lucru… înseamnă TOTUL!".

Este tare mândru de proiectul său și recunoaște că de fapt ideea i-a fost dată de fiul său. Alexandru, care este în clasa a X-a și care s-a dus în biblioteca de viniluri şi a scos albumul lui Bruce Springsteen - „Born in USA”. Alexandru i-a dat ideea de a face un hit asemănător celui lansat de Bruce Springsteen, să plece de la spiritul lui, că nu trebuie să ne fie ruşine de România, pentru că nici lui nu îi e ruşine de Statele Unite.

Uite așa, Mike Godoroja se bucură astăzi de succesul piesei, care se aude în luna octombrie la Focus Fm Regional.


Etichete: Focus |  Născut |  prezintă |  Regional |  România
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU