14 [OCT 19] MONDEN Buzau
Luni, 14 octombrie 2019

Fiți modești! Melodie nouă de la Valentin Sanfira

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3524 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Modestia este mai mult decât o virtute, este o valoare pe care ar trebui să o cultivăm cu toții și să o transmitem și copiilor noștri. Cu cât un om este mai valoros își poate pierde această calitate, în goana după recunoștință, avere sau fără intenție. Ferice de cei care rămân modești! 

Valentin Sanfira lansează un cântec cu un mesaj extrem de puternic despre modestie, această calitate poate tot mai rară in vremurile noastre. 

Artistul a fost foarte sărac.

Sunt un om sensibil şi încerc să povestesc foarte rar acest lucru. Când eram mic, mergeam desculţ. A fost foarte greu, mai ales că doar tata muncea şi ne trimitea bani. Nu aveam voie să spunem că nu putem. Mama îmi dădea 5 lei pentru toată săptămâna, dar din aceştia trebuia să mai rămână. Eu îmi luam seara câte o pâine şi mâncam câteodată. Dar din păcate nu prea aveam pâine noi, doar de sărbători”, a declarat Valentin Sanfira.

Foarte talentat și iubit de publicul său, Valentin Sanfira lansează în această toamnă acest cântec, cu un videoclip filmat în natură. Iată AICI despre ce este vorba!


Etichete: Melodie |  modești |  Sanfira |  Valentin
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU