14 [MAI 14] MONDEN Buzau
Miercuri, 14 mai 2014

Felicia Boşcodeală, apariţie rafinată la Ziua Regalităţii

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
8 voturi 5102 vizualizari 2 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
Felicia Boşcodeală, apariţie rafinată la Ziua Regalităţii

Un eveniment organizat de Casa Regală este, fără doar şi poate, un moment care impune o pregătire prealabilă, respectarea unui protocol, dar şi a unui dress code.


Acest lucru l-au ştiut foarte bine invitaţii care au participat, în week-end-ul trecut, la evenimentul organizat în curtea Palatului Elisabeta, cu prilejul Zilei Regalităţii. Invitaţii Majestăţii Sale au acordat o atenţie deosebită ţinutei şi au apelat la serviciile unor designeri cunoscuţi şi apreciaţi.

 

De la Buzău, la eveniment au participat primarul Constantin Boşcodeală însoţit de soţia sa, Felicia, dar şi deputatul Marcel Ciolacu. În fotografiile oficiale ale evenimentului, realizate de un cunoscut fotograf, Felicia Boşcodeală este înfăţişată într-o rochie de culoare roşie cu aplicaţii florale de culoare neagră.


Accesoriul care a dat cu adevărat stil apariţiei soţiei edilului-şef a fost o pălărie de culoare albă, creată de un designer renumit. Semnătura acestui accesoriu aparţine stilistei Kristina Dragomir, furnizor de pălării al Casei Regale. Eticheta impune ca, în astfel de momente, o ţinută de zi să fie completată de pălărie şi mănuşi. La acelaşi eveniment, primarul Constantin Boşcodeală a purtat un costum de culoare neagră.


Cuplul Boşcodeală a arătat, cu prilejul acestei participări, că ştie foarte bine să răspundă exigenţelor unui eveniment de asemenea nivel. De altfel, soţia primarului de Buzău este recunoscută pentru grija cu care îşi gestionează apariţiile la evenimente.

 Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 7   -6

Comentarii

tepes
16 mai 2014
"rafinata"...din salariu de bugetar !?
Observator
16 mai 2014
D-ra Vulpita va inteleg fascinatia pentru ,,cuplul Boscodeala\" dar d-l primar nu a raspuns exigentelor cu un costum negru ci bleumarin. Sic !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU