04 [MAR 14] MONDEN Buzau
Marţi, 04 martie 2014

Explozie de culoare şi creativitate în această primăvară!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2347 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În această primăvară ne vom îndrăgosti de noile tendinţe în materie de frizuri, coafuri şi culori.

 

În sezonul cald uităm de monotonie! Avem liber la creativitate de la hair-stylişti când vine vorba despre ceea ce putem face cu părul nostru. Primăvara lui 2014 ne aduce împletituri romantice, răsuciri delicate şi bucle diafane ce par desprinse din poveşti.O personalitate cu adevărat strălucitoare va fi completată de un look pe măsură, iar tendinţele primăverii prevestesc un desfrâu de creativitate. Panglica franceză înfăşurata într-un coc mic este un plus de creativitate în acest nou anotimp.

 

4 tipuri de coafuri ţin prima pagina a tendinţelor.

 

Coafura Twiggy. Stilul anilor '60 cu tunsorile sale inconfundabile este adus în centrul atenţiei de hairstyliştii. Şi cum se putea altfel decât prin iconica Twiggy? Această tunsoare pixie, în care bretonul urmează o linie mai lungă, iar şuviţele urmează tăieturi asimetrice,  scurte, este ideală pentru femeile cu trăsături bine definite.

 

Tunsoarea androgină. Un look modern, tineresc şi îndrăzneţ vorbeşte despre o nouă viziune a frumuseţii în care blondul extrem de feminin, cu reflexe de pastel sidefat, se asociază tăieturilor scurte. Efectul? O tunsoare androgină mai degraba ce vorbeşte atât de clar şi răspicat despre acel spirit francez ... CHIC.

 

Coafura trapez în onduleuri. Chiar dacă hairstyliştii folosesc extensii de păr natural pentru a realiza această coafură trapez în onduleuri, nu este deloc greu sau imposibil să o realizezi pe parul tău natural, daca este mediu spre lung. Până la nivelul urechii, coafura respectă aproape cu stricteţe liniile unui trapez, urmând ca mai apoi să capete viaţă, bucle, valuri, lungimi unduitoare.

 

Coafura carré. Specialiştii mizează pe simplitate, adoptând un look urban elegant ce se potriveşte de minune femeii moderne în viaţa de zi cu zi. Atemporala coafura carré (bob) capată onduleuri suple şi lejere ce se pretează minunat acestui "blond de bebeluş".

 

Se poartă tunsorile bob şi în 2014. Cele mai multe dintre celebrităţi au încercat tunsori bob, apelând la ajutorul stiliştilor profesionişti. Cel mai popular stil bob se numeste A-line. Se numeşte aşa din cauza perimetrul stilului – capetele mai lungi pe partea din faţă şi părul mai scurt pe spate. Tunsorile clasice bob A-line nu au straturi, dar cele mai recente tendinţe duc la multe schimbări. 


Ştim cu toţii că împletiturile sunt foarte moderne şi oferă un aspect foarte tineresc. În primavăra-vară 2014, coroniţa împletită este o coafură care va face orice ţinută să iasă în evidenţă.

 

Accesoriile de păr au inundat podiumurile de modă şi sunt foarte variate de la agrafele de aur la cele cu flori şi steluţe, în timp ce utilizarea de piele este evocată de eleganţa lumii vechi şi tenacitatea modernă. Bentiţele din piele sunt o tendinţă cheie pentru noul sezonul.


Care sunt cele mai în vogă culori de păr pentru 2014? Noile tendinţe culori păr 2014 ilustrează o mulţime de nuanţe, care merită încercate.


Cele mai noi nuanţe de păr roşcat vin cu o varietate largă.Fie ca iţi plac nuanţele de cupru, teracota sau purpuriu, ideea este să alegi nuanţa care să se potrivească tonului pielii tale. Multe nuanşe de roşu dau o vibraţie modernă.


Luminează-ţi pletele cu un blond natural sau platinat. În acest an poţi purta culori de păr folosite de celebrităţi. Poartă şuviţe strălucitoare în milioane de moduri, pentru a crea o frumuseţe evidentă. Nuanţele de auriu şi cele luminoase sunt perfecte pentru a aduce strălucire. 


Nuanţele de cacao, ciocolată şi alună de pădure sunt unele dintre tonurile închise din care poţi alege. Negrul pur poate fi o alegere, daca nu îţi este teamă de un impact vizual puternic, pe care un stil gotic îl poate crea.


Un material amplu despre tendinţele sezonului cald puteţi urmări vineri de la ora 18.10, la MONDEN, pe Focus TV.Etichete: aceasta |  creativitate |  culoare |  Explozie |  primăvara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU