13h 21' MONDEN Buzau
Marţi, 02 aprilie 2013

EXCLUSIV! Vezi ce spun apropriaţii despre buzoianca lui Tăriceanu VIDEO

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
3 voturi 4588 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [13:21] 03 APR 2013 ›

UPDATE [13:19] 03 APR 2013 ›

UPDATE [13:11] 02 APR 2013 ›

Loredana şi Călin, la concertul lui Kevin Costner
Decembrie, 2011, un club din Bucureşti

Loredana Moise îi pune pirostriile fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu.

O absolventă a Liceului de Arte din Buzău i-a pus, în cele din urmă, capac fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu. 

Peste puţin timp, Loredana Moise, un designer vestimentar cunoscut printre mondenii Bucureştilor, îi va pune pirostriile lui Călin Popescu Tăriceanu, care speră ca a cincea căsătorie să fie cu noroc. 

Loredana Moise a manifestat de mică talent de creator de modă şi apetit pentru monden, aşa după cum spun atît prietenii săi, cît şi profesorii de la liceu care au identificat, încă din timpul şcolii, că fata are reale calităţi pentru domeniul modei.

Foştii profesori spun că Loredana era foarte talentată.

Loredana Moise sau Danela, cum îi spun apropiaţii, a terminat Liceu de Arte 'Margareta Sterian' în 1996, la clasa de arte plastice – secţiunea textil. 

Cu alte cuvinte, ea a avut o ţintă fixă, şi anume să intre în lumea designerilor vestimentari. 

Ceea ce a şi reuşit, în cele din urmă.

Profesoara Georgeta Hlihor i-a fost îndrumătoare şi spune că tînăra era foarte ambiţioasă la şcoală şi că, la o activitate de profil, a creat o vestimentaţie absolut inedită. 

Fosta dirigintă, actualmente directorul şcolii, Mioara Sîngeorzan, declară, la rîndul ei, că acum doi ani s-a întîlnit cu Loredana Moise şi colegii de clasă, la reuniunea de 15 ani de la absolvire, atunci cînd logodnica fostului premier Tăriceanu le spunea profesorilor că este foarte mulţumită că a reuşit în viaţă în profesie.

Loredana a fost prietenă cu soţul teleastei Gabriela Cristea.

Buzoianca lui Tăriceanu a avut mai multe relaţii de prietenie care au durat ani buni. 

Ultima dintre ele s-a consumat cu Marcel Toader, om de afaceri, proprietar al unei piscine de fiţe din Bucureşti, şi actual soţ al teleastei Gabriela Cristea, aceasta din urmă fiind şi ea implicată în afaceri vestimentare. 

Loredana Moise a debutat, spun prietenii ei, în branşă după ce a urmat cursurile cunoscutei creatoare de modă Romaniţa Iovan.

Danela a avut şi propria ei emisiune de desing vestimentar la o televiziune centrală, difuzată timp de câţiva ani la ore de maximă audienţă.

Părinţii Loredanei Moise au fost oameni de afaceri.

Gina, mama Loredanei, o femeie la fel de frumoasă ca şi fiica sa, şi Gheorghe Moise au avut un magazin de accesorii vestimentare, printre primele din Buzău. 

Cei doi n-au vrut să comenteze ieri vestea conform căreia fiica lor va deveni curînd doamna Tăriceanu, în schimb, vecinii, cum îi ştim, români neaoşi, s-au întrecut în aprecieri. 

Călin Pahonţu, vecin cu familia Moise într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din Buzău, zice depre cei doi că, acum un an, Tăriceanu a venit la părinţii domnişoarei Moise şi i-au cerut mîna fetei lor. 

Despre tînăra Loredana vecinii spun că era un adolescent cuminte şi o fată frumoasă.

La rîndul ei, Otilia Popescu, tot vecină, precizează că i-a văzut pe Loredana şi pe Călin Popescu Tăriceanu atunci cînd au venit în blocul lor pentru anunţarea nunţii.

Chiar dacă dau bine în poză, femeia crede că 'totuşi, diferenţa de vîrstă dintre cei doi însurăţei este cam mare' .

Călin Popescu Tăriceanu, acum în vîrstă de 61 de ani, a cunoscut-o pe buzoiancă în 2011, după ce a divorţat de ultima soţie, Ioana. 

S-au întîlnit într-un club bucureştean şi de atunci au rămas împreună, iar în scurt timp îşi vor oficia relaţia la Starea Civilă.

Buzoianca Loredana Moise va deveni în scurt timp doamna Tăriceanu.

Tânăra, în vârstă de 35 de ani, îşi va uni destinele cu cele ale fostului premier.

Călin Popescu Tăriceanu a cedat, se pare,  presiunilor Loredanei şi de frică să nu o piardă, se va prezenta la Starea Civilă pentru a cincea oară în cariera sa conjugală.

Masa, felicitările şi dansul vor avea loc pe 25 mai la Palatul Snagov, unde sunt aşteptate peste 500 de persoane.

Cei doi nu se pot cununa şi religios.

Şi asta pentru că Tăriceanu a trecut, de dragul fostei soţii Ioana, cea de-a patra consoartă, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolică nu permite mai multe căsătorii. 

De altfel, nici dacă ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are şanse prea multe să primească binecuvântarea unui episcop, întrucât BOR permite numai trei căsătorii, şi acelea doar dacă există motive foarte întemeiate.

Călin Popescu Tăriceanu a mai avut patru neveste. 

Cu prima a 'făcut casă' între 1976 şi 1980.

A doua nevastă i-a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. 

A urmat Cornelia Trântescu, care, în 1996, i-a dăruit primul copil. 

În acelaşi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani.

Cu aceasta din urmă s-a căsătorit în 2003 şi are un băiat. 

În 2011, a divorţat de Ioana şi a cunoscut-o pe Loredana, cu care se căsătoreşte peste două luni.Etichete: Buzău |  PNL |  Tăriceanu
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU