23 [MAI 19] MONDEN Buzau
Joi, 23 mai 2019

Eveniment de top, cu buzoience pe covorul roșu

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1960 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Atmosferă de sărbătoare seara trecută, în Capitală, la petrecerea VIVA! 2019. Aproximativ 100 de vedete au răspuns invitației de a participa la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. Buzăul a fost reprezentat de tinere frumoase, cunoscute și extrem de elegante. Buzoiencele sunt în atenția publică, pentru că activează în domenii ca muzica, modelling-ul, design vestimentar sau cooking.

Soția lui Răzvan Fodor a fost extrem de elegantă. Irina FODOR s-a alăturat colegelor din trustul Pro Tv, pe covorul roșu. Aida Parascan , cunoscutul chef câștigător al emisiunii de cooking de la Pro Tv a fost prezentă aseară, îmbrăcată într-o ținută all white. 

Buzoianca Patricia din trupa de fete Amadeus și Nicoleta (model) au fost alte prezențe plăcute la evenimentul de aseară.

Creatoarea de modă Nausica, din Focșcani a răspuns prezent la eveniment. Îmbrăcată într-o rochie galbenă, diafană, creație proprie, Nausica a salutat lumea de la petrecere.

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată în Capitală, s-au numărat și Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan,  Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea. 

Rând pe rând, vedetele care au răspuns invitației de a participa la petrecerea VIVA!2019 au început să sosească pe covorul roșu, puțin după ora 19.00. Au fost apariții spectaculoase și ținute care întorc toate privirile. De exemplu, Anamaria Prodan a uimit asistența cu o rochie absolut transparentă, accesorizată doar cu paiete. O altă apariție de senzație a fost cea a Anei Banciu, care a optat pentru o rochie lungă și strâmtă, dar complet crăpată pe lateral. Etichete: buzoience |  covorul |  Eveniment
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU