26 [APR 13] MONDEN Buzau
Vineri, 26 aprilie 2013

Eşti în voce? CHIHLIMBAR caută solistă!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2857 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Mirela, Georgiana şi Laura

Cel mai nou proiect muzical buzoian îşi continuă ascensiunea după plecarea din trupă a Mirelei. Cele două fete rămase în CHIHLIMBAR, Georgiana şi Laura, au nevoie de o colegă pentru ca acest trio muzical să fie unul perfect.  

Anunţul dat de tinere se adresează tuturor celor care cântă din plăcere, arată enervant de bine şi au dorinţa de a fi pe scenă şi de a face spectacol.  Trupa CHIHLIMBAR are în lucru mai multe piese noi, care aşteaptă ca o voce bună să îşi pună amprenta peste ele.

Trupa s-a lansat în toamna anului trecut şi deja a avut numeroase apariţii pe posturile naţionale de profil. Între fete nu au apărut niciodată disensiuni, însă Mirela a vrut să aibă mai mult timp pentru pasiunea ei mai  mare decât muzica, hairstyling-ul. În locul ei se caută o fata cu vârstă cuprinsă între 20 şi 25 de ani şi care să fie pusă pe treabă. 

Pentru detalii,  "curajoasele" pot apela numărul de telefon 0744. 492. 278, al profesorului Constantin Ungureanu, cel care se ocupă de imaginea şi melodiile trupei CHIHLIMBAR. 


Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU