28 [NOV 13] MONDEN Buzau
Joi, 28 noiembrie 2013

Elena Udrea a cumpărat 80 de hectare de teren arabil

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
1 vot 10842 vizualizari 1 comentariu radudragut@sansanews.ro

Elena Udrea a reuşit să cumpere un teren arabil în suprafaţă totală de 80 de hectare, după cum a declarat într-o postare pe o reţea socială.

Într-o postare pe Facebook, PDL-ista se referă la ninsoarea care a venit în aceste zile, apreciind că aceasta va fi bună pentru agricultură. Mai ales că ea a devenit de curând fermieră.


"Se pare că şi 2014 va fi un an bun pentru agricultură - ninsoarea a venit înaintea îngheţului, culturile fiind astfel mai bine protejate. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, având în vedere că am reuşit deja să antamez cumpărarea a 80 de hectare de teren arabil", a scris Elena Udrea.


În iunie, deputatul Elena Udrea a postat o nouă declaraţie de avere pe site-ul Camerei Deputaţilor, care să-i reflecte avutul în conformitate cu noul său statut, acela de femeie divorţată.


Astfel, Elena Udrea a trecut în declaraţia de avere un teren intravilan de 4.412,51 metri pătraţi. Udrea mai deţine integral un teren de 5.000 de metri pătraţi, tot în Bucureşti, tot în urma partajului, deputatul având şi al treilea teren de 115 m².

Etichete: elena udrea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

un om de bine
25 martie 2014
o femee de nimic care s-a bagat in politica ca sa parvina


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU