18 [MAR 20] MONDEN Buzau
Miercuri, 18 martie 2020

Dora Gaitanovici e a doua Irina Rimes

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3093 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Dora Gaitanovici a lansat El nu mă vrea. Piesa e toată după mulajul Irinei Rimes și sună tentant în peisajul muzical românesc actual. Aici e videoclipul. 

Dora Gaitanovici colaboreaza din nou cu Irina Rimes pentru compozitia piesei „El nu ma vrea”, al doilea single al tinerei artistei. Tanara artista care a cucerit sute de mii de inimi in cadrul concursului Vocea Romaniei, fiind finalista a lansat prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP, in urma cu 4 luni.

Dora a filmat videoclipul in Bucuresti, in regia Isabellei Szanto, iar din echipa de productie mai fac parte: Bogdan Zamonea, Roberto Stan (DoP), Cristina Calara (Make-up). Personajul principal din videoclip, alaturi de Dora, este Eduard Serei.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja in palmares zeci de trofee nationale, pe langa participarea cu succes in cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finalisti. Dora Gaitanovici studiaza pian, saxofon, canto si este pasionata de jazz, blues, rock sau de muzica clasica. In prezent, Dora este studenta in cadrul Universitatii de Muzica din Bucuresti. 
Recent, Dora Gaitanovici a sustinut un recital in cadrul finalei Eurovision Romania si a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alaturi de band-ul sau.Etichete: Gaitanovici |  Irina |  Rimes
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU