06 [FEB 20] MONDEN Buzau
Joi, 06 februarie 2020

Dora Gaitanovici, după colaborarea cu What’s UP

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3111 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Dora Gaitanovici, tânăra artistă care a cucerit sute de mii de inimi în cadrul concursului Vocea României, ediţia 2018, a lansat de curând prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP. Ea a ajuns până în finala competiţiei şi a făcut parte din echipa Irinei Rimes.

Eu te las este titlul melodiei care a fost compusă de Dora, împreună cu Irina Rimes. La doar 19 ani, tânara artistă are deja în palmares zeci de trofee naţionale şi participări la Cerbul de Aur şi Eurovision. Săptămâna aceasta a oferit un interviu pentru o gazetă din Cluj și  recunsocut ce visează să î se întâmple muzical de acum înainte, după ce are deja o colaborare cu o mare casă de producție și o prietenie productivă cu Irina Rimes. Iată ce declară Dora:

Îmi doresc să compun cât mai mult şi să mă dezvolt (muzical vorbind); sper să am cât mai multe piese bune, pe care să le placă şi publicul. Mă ocup şi de un proiect live cu trupa mea, cu care avem foarte multe repetiţii, muncim ca să iasă ceva cât mai frumos. Mă ocup şi de facultate momentan, că sunt în sesiune, îmi ia destul de mult timp să mă pregătesc pentru facultate. Dar eu cred că merită: chiar dacă nu pare că ar avea o legătură cu ce fac eu în rest, de fapt mă ajută foarte mult. Sunt pasionată de muzica clasică, vreau să mă folosesc destul de mult de ea şi de ce învăţ acolo.

Îmi doresc să ajung cât mai aproape de sufletele oamenilor care mă ascultă şi îmi doresc să îi fac fericiţi pe cei din jurul meu.

 

 Etichete: colaborarea |  Gaitanovici
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU