02 [AUG 19] MONDEN Buzau
Vineri, 02 august 2019

Distracție bombă, la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2140 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În august, Focus Fm dă ritmul perfect de distracție și veselie. Din prima zi din lună, la radio s-au auzit cel mai noi melodii pregătite atent pentru ca petrecăreții să continue vara perfectă, alături de cel mai tare radio.  

Diana Bucșa și noua sa melodie se află în prim-plan. Stele și luna strălucesc este o melodie machidonească, aleasă hit de lună august. Printre noutățile de heavy se numără și piesa nouă a lui Fuego, dar și cântece superbe de la Claudia Ionaș, Dianna Rotaru sau Raoul

Marian Cozma aduce în premieră piesa Picături de ploaie și Elena Gheorghe ne prezintă noul hit, Gura ta. În primăvară, la Sala Palatului din Capitală, Elena Gheorghe și-a lansat, în cadrul unui spectacol grandios, cel de-al doilea album de muzica armânească. În mod așteptat, spectacolul a reprezentat un adevărat succes pentru artistă, motiv ca, în scurt timp, piesele cântate de ea să ajungă la inimile românilor și armânilor care se bucura de ritmurile muzicii la fiecare petrecere. Cele mai frumoase melodii de  pe album se aud la Focus FM.

Vara continuă la cel mai popular radio, cu hituri de excepție!


Etichete: bombă |  Distracție |  Focus
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU