15 [MAI 13] MONDEN Buzau
Miercuri, 15 mai 2013

Dana Dobre, lansări de piese în lanţ

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
5 voturi 2722 vizualizari 4 comentarii monden@focustv.ro

Dana Dobre este o femeie frumoasă şi împlinită sentimental. Are un soţ care o iubeşte şi un fiu minunat. Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste mai multe momente grele din viaţa ei şi a răsplatit-o cu o familie minunată, care îi este alături la bine şi la rău. Cei dragi o susţin în urmarea celei mai mari pasiuni ale sale- muzica. 

Tot ce îi rămâne acum este să câştige cât mai multe suflete dornice de muzică de calitate. Buzoianca nu face compromisuri nici când vine vorba de muzică, astfel încât piesele sale au un sound de calitate. Şi-a găsit o echipă grozavă cu care lucrează, iar melodiile sale sunt din ce în ce mai bune. "Of, inimioară", "Floare rară" şi  "Hai, nu mă lăsa, iubire", au trezit publicul din armoţeală vineri seară, în Piaţa Dacia.  

Buzoienii, care s-au strâns în număr extrem de mare în weekend la Zilele Buzăului, au răspuns cu entuziasm şi la momentele live ale Danei, pe piese proprii, dar şi pentru cel mai cunoscut refren al Mihaelei Runceanu- "De-ar fi să vii". Publicul a rezonat la fiecare piesă a artistei, iar cele mai noi melodii au făcut deliciul audienţei. 

Cântăreaţa vine cu sound-uri noi pe aceste compoziţii proprii. Textele sunt scrise de Crina Iamandi şi aranjamentul orchestral este făcut de Alex Malschi. 

Dana Dobre revine cu aceste cântece ritmate, pe care le puteţi asculta mai jos, după succesul nebun pe care l-a înregistrat cu hitul  "Dor de mamă" , un cântec sensibil care îi pune în evidenţă calităţile vocale deosebite.

Dana Dobre- "Of, inimioară"


Dana Dobre- "Floare rară"


Dana Dobre- "Hai, nu mă lăsa, iubire

Etichete: Buzau |  MONDEN |  Dana Dobre
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 1   3

Comentarii

nicoleta
16 mai 2013
o voce de aur a orasului buzau...bravoo dana .respectul meu..
ovidiu
07 septembrie 2013
cand scoti un album ?
Marinescu
07 ianuarie 2014
Are un sot cand i-l vezi iti vine sa-ti bati copii. Parca e cadavru.
Dana Dobre
17 martie 2014
Sunt. Tatal Lui Dana Flores colega ta de la CFR . Ne place enorm de mult cintecele tale si le ascultam cu drag aici in spania .Felicitari si nu te lasa de cintat.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU