14 [SEP 15] MONDEN Buzau
Luni, 14 septembrie 2015

Dana Dobre, artistă în tot ce face

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 3816 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Dana Dobre demonstrează că este un artist desâvârşit. Vocea sa, muzica, emoţia pe care o transmite, toate sunt deja cunoscute publicului. Însă buzoianca arată că talentul său este prezent în tot ce este frumos. A devenit make-up artist şi ceea ce face în domeniul ăsta este extrem de apreciat. Tot mai multe buzoience i-au trecut pragul şi rezultatele sunt fantastice.


Machiajul joacă un rol semnificativ în viaţa unei femei. Zi de zi, doamnele şi dominişoarele încearcă să sublinieze, cu ajutorul produselor cosmetice, ce au mai frumos, dar şi să ascundă defectele ca pete sau riduri. Fiecare vizează să fie cea mai frumoasă. Dorinţa de a arăta impecabil în orice situaţie, face ca timpul petrecut în faţa oglinzii să fie îndelungat. La ceas de sărbătoare femeile apelează la profesionişti. În Buzău, artista Dana Dobre se strecoară printre make-up artiştii cunoscuţi. Pasiunea pentru frumos, răbdarea, dar şi talentul fac ca rezultatele să fie chiar spectaculoase. Urmăriţi galeria foto!


Buzoianca a fost ucenica unuia dintre cei mai buni make-up artişti de la noi din ţară, Andreea Vilau. A absolvit cu diplomă cursul său şi acum, în paralel cu muzica, Dana Dobre colaborează cu un salon din municipiul Buzău, iar programările curg una după alta.   


Etichete: artistă |  Dobre
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU