07 [FEB 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 07 februarie 2018

Dan Spătaru, greu de detronat la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1855 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

"Drumurile noastre", o piesă emblematică a muzicii româneşti. Această piesă este, de departe, cea mai iubită piesă românească din toate timpurile, iar Dan Spătaru a reușit să „doboare” toate topurile cu acest șlagăr. A atras atenția și celor de la BZN care și-au dorit să facă un videoclip acestei piese. 

Iată povestea acestui videoclip:

"Veneam de la aeroport şi în taxi am auzit pentru prima oară melodia «Drumurile noastre». Ne-am privit şi ne-am spus «Ce cântec minunat». Aşadar, l-am întrebat pe şoferul de taxi cum se numeşte cântăreţul şi ne-a spus: Dan Spătaru, cel mai cunoscut cântăreţ şi actor din România. Am continuat căutările, am vrut să ştim din ce perioadă era cântecul şi ne-am dorit să cântăm acea melodie. (...) Am vorbit cu doamna Spătaru, ea era un «mic» fan al nostru, şi i-am spus că am vrea să facem această melodie ca un tribut pentru Dan Spătaru", a precizat Jan Keizer.

Formaţia BZN a filmat pentru videoclipul melodiei "Drumurile noastre", printre altele, la Castelul Peleş din Sinaia, iar clipul prezintă şi imagini cu Dan Spătaru.

Jan Keizer şi Anny Schilder, cei doi membri ai formaţiei olandeze BZN, au lansat la Bucureşti videoclipul lor, pentru "Drumurile noastre", o piesă emblematică a muzicii româneşti, interpretată, cu ajutorul unor tehnici video speciale, împreună cu regretatul cântăreţ Dan Spătaru.

Melodia se află azi în difuzare la radio Focus Fm, în heavy-rotation și poate primi voturile ascultătorilor pe focusfm.ro


Etichete: detronat |  Focus |  Spătaru
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU