20 [MAR 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 20 martie 2019

Dalia Pușcă își arată burtica de gravidă

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1999 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

De curând a fost mireasă și apoi a dat tuturor vestea că va fi pentru prima dată mămică. Burtica  buzoiencei e destul de vizibilă, iar sarcina destul de avansată, după cum s-a putut observa în urmă cu câteva zile când a fost prezentă la un eveniment din Capitală.

Dalia Octavia Pușcă
este o actriță, originară din Buzău. O știți de la "Trupa DP2", "Neața cu Brenciu", știri la Realitatea și "Vara pe val" Tvr. Activitatea teatrală: Teatrul Nottara și teatre independente. Actrița în serialul "La urgenta" sau "Secrete de familie". Solistă vocală și vocal în trupele Grafitti, The FunKats, Dahlia & The White Stones. 

Mai nou, creează și coordonează proiecte de educație prin arta și propria școală de dezvoltare prin actorie, "JoakaJoc". Pe lângă cei 17 ani de televiziune, alți câțiva de teatru și muzică lucrul mai nou cu copiii, pe zona de dezvoltare prin actorie, ce nu știți e ca la 16 ani a fost "Miss Tinerețe" iar la 18 ani "Miss Fashion". 

Primul ei job oficial a fost "instructor de mișcare scenica și aerobic" în Agenția de manechine și fotomodele din Buzău.


Etichete: arată |  burtica |  Dalia |  gravidă |  Pușcă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU