06 [NOV 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 06 noiembrie 2019

Corina Chiriac ne uimește cu o galerie foto inedită

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3383 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Corina Chiriac a împlinit vârsta rotundă de 70 de ani. Solista, una dintre cele mai iubite vedete ale muzicii din ultima jumătate de secol, care a făcut celebru refrenul “Strada Speranței, la parter” a avut aniversare cu fanii și prietenii, dar a găsit momentul potrivit de a lansa și un album nou-nouț.

În cadrul aceluiași eveniment, marea artistă și prezentatoare de televiziune (este gazdă la Național TV de ani buni) a făcut publice amintirile sale fotografice, lansând o amplă bibliotecă virtuală a carierei sale și a tatălui său (www.corinachiriac.com), de la nașterea căruia s-a împlinit anul acesta un veac. (Vezi foto în galerie!)

Născută într-o familie de muzicieni – tată i-a fost marele compozitor și profesor Mircea Chiriac, iar mama ei, Elisabeta Chiriac, era profesoară de pian la Conservator -, artista a studiat de fapt Actoria, fiind absolventă de IATC (actuala Academie de Teatru și Film I.L. Caragiale), colegă de generație cu George Mihăiță, Florin Zamfirescu, Mircea Diaconu și Gelu Colceag. Rămâne în istoria Televiziunii Române pentru că, fix în urmă cu 40 de ani, a debutat cu propriul show, “Eu sunt Corina” (în regia lui Tudor Vornicu), devenită prima producție color realizată în România.

“Ce dor mi-a fost”, “Ce mică-i vacanța mare”, “Ne cunoaștem din vedere”, “Inimă nu fi de piatră”, “Vino iubire înapoi” ori “Strada Speranței” sunt doar câteva dintre melodiile sale devenite șlagăre și îndrăgite și azi și auzite la radio Focus FM.Etichete: Chiriac |  Corina |  galerie |  inedită |  uimește
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU